Nyheter

Januar 2019: Vi har nå signert kontrakt med Ecopro AS på transport og spredning av flytende biorest fra deres anlegg i Skjørdalen i Verdal. Har du behov for gjødsel er det bare å ta kontakt! Hvis du vil lese mer om Ecopro og deres produksjon, kan du gjøre det på www.ecopro.no

09.10.2015: Fliegl krokløfthenger
Vi har nå byttet ut vår Metsjø krokløft med en fliegl krokløfthenger.

18.05.2015: Våronna er godt igang.
Vi har invistert i ny tørgjødselvogn av typen Samson SPE21. Den har vi nå testet og er godt fornøyd med den, det blir et fint og nøyaktig spredebilde.
Vi har også invistert i ny gjødselpropell av merket Growi, den er godt egnet i kummer men også kjellere som det er litt størrelse på.
legger ved noen bilder. Vi legger ut mest bilder på facebook siden vår, så følg oss gjerne der. Søk opp Levanger Drift og Montasje as

02.03.2015: Vi har nå i samarbeid med Per Hatterud Maskin as blitt forhandler av Fliegl´s transportprogram

09.02.2015: Nylansering av hjemmeside.

Nå har vi mobiltilpasset hjemmesiden så det blir enklere å gå inn ifra mobil og nettbrett.

09.01.2015: Idag har vi tatt opp arbeidet med hjemmesiden igjen, og begynt å oppdatere den.
siden sist har vi laget oss en facebook side der vi legger ut en del bilder, så besøk oss gjerne der også.

10.06.2013: Vårsesongen er vel overstått, og vi har så vidt begynt med grassesongen. Vårsesongen kom igang litt senere enn normalt, men når vi først var igang, var det gode forhold. Pga høye temperaturer ser det ut til at de fleste vekstene har tatt igjen det tapte fra våren av slik at vekstsesongen per idag ser nogenlunde normal ut. Nedenfor ser du noen bilder fra årets sesong. Etter hvert som året går, skal vi prøve å bli litt bedre til å legge ut bilder fortløpende...

18.03.2012: Til sesongen 2012 har vi kjøpt en ny traktor. Det er en John Deere 8345R. Dette blir en traktor som blir spennende å få prøvd ut! Den blir erstatter for en av våre New holland traktorer som vi har byttet inn på Felleskjøpet.

Vi har også byttet ut vår Taarup slåmaskin til fordel for en Krone 6210. Mer om denne maskinen kommer utover sommeren når vi får prøvd den litt mere..

01.01.2014: Fra 01. desember 2013 har vi overtatt en Sennebogen 830 R-HD gravemaskin fra vår samarbeidspartner Frøseth AS på Verdal. Med overtakelsen av denne maskina, tar vi også over det som er av laste- og losse-oppdrag tilknyttet maskina. Utover dette er maskina godt egnet til jobber der det er behov for lang rekkevidde.

20.04.2013: En ny sesong nærmer seg med stormskritt, og vi er klare til å rykke ut! Maskinene er overgått og klare til å gå lange dager, så får vi bare håpe at været er med oss!

Til sesongen 2013 har vi oppgradert traktorparken med en ny traktor montert med GPS autostyring slik at i år har vi 2 traktorer med GPS anlegg for å sikre en så god og nøyaktig jobb som mulig.

Vi har kjøpt en ny volumhenger på 30 m3 som er godt egnet til transport av lette materialer som f.eks gjødsel, sagflis og korn. Hengeren er montert med store hjul slik at den kan ferdes utenfor vei.

Vi har også kjøpt en ny Volvo kompaktlaster på ca 3 tonn. Denne er godt egnet til jobber på trange plasser og der frihøyden er begrenset. Til denne lasteren har vi forskjellige typer frontredskaper til forskjellige jobber. Blant annet vil vi iløpet av forsommeren få levert en beitepusser for montering på denne.

Nytt av året kan vi også tilby kosting av veier og plasser med feiekost påmontert hjullaster.

25.10.2013: Sesongen nærmer seg slutten, og vi har bare litt gjødselkjøring ut på åker før vinteren kommer. Dette blir vi ferdige med iløpet av neste uke. Her kommer noen flere bilder fra årets sesong:

02.09.2012: Sommeren er snart over, og vi har vært gjennom både våronn, 2 grasslåtter og såvidt begynt med halmpressing. Vi har ikke vært så flinke til å oppdatere hjemmesiden, men det skyldes nok at det har vært litt for få timer i døgnet. Sesongen har fortonet seg ganske bra; oppdragsmengden har vært bra, og det meste av maskiner har gått uten så alt for store reparasjoner.

Her er noen bilder fra sommerens aktiviteter:

13.02.2012: Velkommen til vår nye hjemmeside! Her under nyheter vil vi prøve å oppdatere litt ifra hverdagen i firmaet. Siden er fremdeles under konstruksjon, men den vil bli bedre etter hvert.